Franciasaláta II
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 50 dkg sárgarépa
- 1 szál petrezselyemgyökér
- 2 db alma
- 2 db ecetes uborka
- 0.5 kg zöldborsó konzerv
- negyed kg burgonya
Elkészítés
A sárgarépát tisztítsuk megtisztítjuk kockára vágjuk, és a zöldborsóval együtt puhára főzzük. A burgonyát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és megfőzzük enyhén sós vízben. Apró kockákra fölvágjuk az uborkát és az almát is, és egy nagy edényben összekeverjük, a hozzávalókat. A tartármártás megcsináljuk, és összekeverjük vele.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.